Vi erbjuder solenergilösningar och lösningar inom energilagring som tillsammans skapar en lönsam och smart energianvändning.

Vi framtidssäkrar er fastighet

För att säkerställa fastigheters nuvarande och framtida behov av energi tillgodoser vi inte bara lösningar för förnyelsebar energi utan framförallt hur och när vi använder den på bästa sätt. E-Mobility erbjuder utöver solenergilösningar även lösningar inom energilagring som tillsammans skapar en lönsam och smart energianvändning. Både idag och i framtiden.

Man på tak klätt med solpaneler

Vi arbetar med de främsta tillverkarna inom solceller

Samtliga paneler som monteras av oss ligger i toppen av rankingar av internationella certifieringsinstitut och är ledare i sina respektive klasser. Vi skräddasyr effektiva solenergianläggningar för kommersiella fastigheter, industrier och stora bostadsrättsföreningar.

Tak med solpaneler

Takets förutsättningar för solceller

Några av de faktorer som spelar roll för takets förutsättningar för solceller är geografiskt läge, storlek på taket, takets väderstreck, lutning och skuggning över taket. Utifrån din fastighets förutsättningar tar vi fram en lösning som är både effektiv och lönsam.

Solpaneler

Kontakta oss för offert på solceller & energilagring