Din specialist på IMD-system i Dalarna och Gävleborg. E-Mobility hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att installera kostnadseffektiva IMD-system i Dalarna och Gävleborg med omnejd. Vi erbjuder en trygg och prisvärd helhetslösning där vi ansvarar för allt från installation till drift.

Vad är ett IMD-system?

IMD står för Individuell Mätning och Debitering. Systemet mäter och debiterar förbrukningen av varmvatten, el och värme på lägenhetsnivå. I Sverige ingår vanligen värme och varmvatten i hyran, men allt fler fastighetsägare väljer att installera IMD-system på grund av de många fördelarna det innebär för såväl energibudgeten och miljön.

Läs mer om IMD-system

Flerbostadshus på gräsmatta

Ett högt montörmannaskap

Vi på E-Mobility brinner för att leverera IMD-system som överträffar kundernas förväntningar. Vårt framgångsrecept är välutbildade medarbetare, riktigt god service samt kostnadseffektiva och smarta lösningar som förbättrar och förenklar för våra kunder.

Läs mer om IMD-system

Kontakta oss för allt som rör IMD-system

Vill du ta hjälp av oss för att installera ett IMD-system? Då är du varmt välkommen att fylla i formuläret så återkopplar vi med en offert inom kort.