Vilka är vi?

Vi är ett företag med hjärtat i Dalarna. Huvudkontoret ligger i Borlänge men vi finns även i Malung och arbetar i Gävleborgs län. Vi strävar efter att vara tillräckligt stora och lagom små, för att vi kan ta hand om både större samt mindre projekt, men alltid med samma fokus. Vi uppfattas som lösningsorienterade och tillsammans med kunden skapas och utförs de projekt vi antar oss.

Internt arbetar vi med temat ”montörsmannaskap”. För oss innebär det att vi alltid skall överträffa kundens förväntningar och vi lovar att bilden av ordet hantverkare kommer få en ny innebörd.

Ingen fråga inom el är för liten eller för stor. Kontakta oss så återkopplar vi inom 24 timmar.

Tillsammans skapar vi en bättre vardag!

Här finns vi

E-Mobilitys huvudlokaler ligger i Borlänge, Dalarna men vi finns även i Malung. Vi utför montage i framför allt Dalarna och Gävleborgs län men även i angränsande län. Våra produkter levererar vi över hela Sverige. Under hösten 2023 startar vår etablering i Gävle.

Powered by Soltech Energy

Vi på E-Mobility ser framåt och vill vara en del av en grönare utveckling. Sedan 1 september ingår E-Mobility i solenergikoncernen Soltech. Soltech är en solenergikoncern med bolag inom solenergi, elteknik, takentreprenad, fasadentreprenad och elbilsladdning som drivs av starka entreprenörer. Soltechkoncernen erbjuder alltifrån tak och fasader med integrerade solceller till laddstolpar och batterier för offentlig sektor, industri, fastighetsägare och privatpersoner.

Personal

Martin Götesson
E-mobility
VD
Catrine Bergström
E-mobility
Site Manager Gävle
Thomas Maanselkä
E-mobility
Arbetsledare
Patrik Tysk
E-mobility
Projektledare
Maja Pettersson
E-mobility
Ansvarig solenergi
Gunilla Jernberg
Ekonomiansvarig
Emelie Dalan
Säljare solenergi
Janne Granlund
Serviceansvarig