Laddstationer för BRF

Eftersom antalet elbilar ökar blir det allt vanligare att bostadsrättsföreningar vill erbjuda sina medlemmar laddning via laddstation i anslutning till fastigheten. Det är dessutom en värdehöjande investering. Vi på E-Mobility guidar er till rätt lösning, och hjälper er hela vägen.

Smart lösning för bostadsrättsföreningens laddstation

Svenskutvecklade laddstationen Chargestorm Connected med dubbla typ 2-uttag kan kompletteras med ett smidigt system med RFID-taggar. På så sätt kan din bostadsrättsförening hantera vem som har tillgång till laddstolparna och kostnadsfördelningen för elförbrukningen.

Systemet kan också integreras med ert fastighetssystem, så att laddningskostnaden kan debiteras direkt via hyresavin.

Ökat värde på lägenheter med laddstolpe för elbil

Lägenheter i bostadsrättsföreningar som erbjuder laddstation för elbil är attraktiva. Enligt flera fastighetsmäklare medför det ökat intresse vid försäljning och bidrar därmed till ökat värde på bostadsrätterna.

Kvinna som laddar bil

Ekonomiskt stöd kan halvera kostnaden

Din bostadsrättförening kan söka ekonomiskt stöd för halva investeringskostnaden när ni installerar laddstationer. Det är möjligt genom miljösatsningen klimatklivet via Naturvårdsverket. På Naturvårdsverkets webbplats finner du information om hur du går tillväga för att ansöka om investeringsstöd för flerbostadshus.

E-Mobility levererar smarta och effektiva lösningar till fastigheter. Vi installerar laddstationer över hela Dalarna och i angränsande län. Kontakta oss eller boka ett besök.

Elbil på laddning i garage

Frågor angående laddstolpar för BRF?

Vi har skrivit en guide som innehåller mycket användbar information. Du kan självklart även fråga oss direkt så hjälper vi dig!

Försäljning
Vi erbjuder teknisk rådgivning i samband med försäljning. Våra rådgivare har hög kompetens inom tekniken och är med under hela projektet.
Design
Vi tar fram rätt lösning till er och designar en lösning efter möjligheter samt behov.
Installation
Vi tillhandahåller komplett installation som utförs av våra certifierade elektriker.
Support/service
Med hjälp av smarta verktyg notifierar vi er om fel uppstår. Vårt kundcenter finns tillgängligt via telefon och mail.