Tillsammans med våra samarbetspartners Senergia och Ferroamp har vi tagit fram de bästa lösningarna för kunder som vill framtidssäkra sin installation av solceller och elbilsladdning. Vi hjälper dig med allt från att installera solpaneler på fastigheten till att bygga en solcellspark.

Modulära system med Ferroamp

Ferroamps system är modulärt och sammankopplar solenergi, energilagring och likströmslaster i ett lokalt likströmsnät.

Systemet kan anpassas till alla effektbehov, från villor till stora kommersiella fastigheter och det i kombination med DC Nanogrid ger systemet stor flexibilitet. Systemet möjliggör utbyggnad om man vill expandera med fler solpaneler, ökad lagringskapaciteten eller i en nära framtid addera en DC laddare för elbilar.

DC Nanogrid illustration

Svenskutvecklad bidirektionell växelriktare

Svenskutvecklad bidirektionell växelriktare från Ferroamp.

Ferroamps Energy Hub är en växelriktare som kan omvandla både likström till växelström och vice versa. Växelriktaren är skalbar, modulär och framtidssäker.

Energilagring

Få ut det maximala av ditt energisystem

Med ferroamps patenterade fasbalansering, ACE (adaptive current equalization), balanserar växelriktaren mellan dina olika faser. Dynamiskt, året runt, 24 timmar om dygnet. Fasbalanseringen kan bara i sig möjliggöra en lägre huvudsäkring med minskade kostnader. Fasbalanseringen möjliggör också snabbare laddning av din elbil då ditt elsystems fulla potential utnyttjas.

Närbild på person som laddar elbil
Försäljning
Vi erbjuder teknisk rådgivning i samband med försäljning. Våra rådgivare har hög kompetens inom tekniken och är med under hela projektet.
Design
Vi tar fram rätt lösning till er och designar en lösning efter möjligheter samt behov.
Installation
Vi tillhandahåller komplett installation som utförs av våra certifierade elektriker.
Support/Service
Med hjälp av smarta verktyg notifierar vi er om fel uppstår. Vårt kundcenter finns tillgängligt via telefon och mail.

Energin har flyttat till molnet – Ferroamp Energy Cloud

Att mäta är att veta! Ferroamps unika portal Energy Cloud gör det möjligt att övervaka systemets drift och prestanda. Vi samlar in mätdata från alla processer och delar i systemet och ger dig fullständig åtkomst och översikt. Portalen kan anpassas till ditt behov vare sig du vill ha summeringar eller detaljerad information.

Under normal drift kanske översikten är tillräcklig men när förändringar i förbrukningsmönster eller ny teknikutveckling gör att du vill förändra systemet, kan historiskt data ge dig rätt beslutsunderlag för nya investeringar eller driftsinställningar.

Kontakta oss för mer information och offert