Laddat erbjudande till Loxodontagruppen

E-Mobility har tillsammans med Loxodontagruppen tagit fram ett förmånligt pris på installation av laddbox för din elbil. Zaptec Go är en av marknadens minsta laddboxar som passar samtliga bilmodeller i Europa.

Zaptec Go den minsta laddaren

Zaptec Go är fullmatad med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi och 4G för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. 4G-uppkoppling ingår när du köper en Zaptec Go. Med en uppkopplad laddare kan du bland annat schemalägga laddning, schemalägga reducerad laddström, uppdatera laddboxen, se din energiförbrukning eller avaktivera laddboxen. I installationen ingår även Enegic lastballansering. En lastbalanserare kommunicerar i realtid med din laddbox för att styra laddhastigheten så att huvudsäkringen i ditt hem inte löser ut, Dessutom behöver du inte höja din huvudsäkring och betala ett onödigt dyrt elabonnemang varje år.
Zaptec Go kommer inte med fast laddkabel. Passa på och dra nytta av skatteavdraget och beställ en kabel också.

Smart och säker laddning

E-mobility var pionjärer i effektiv laddinfrastruktur och har en passion för att hitta smarta lösningar med passande kringtjänster och styrning för elbilsladdning. Vi är stolta att ha fått förtroendet att leverera ett förmånligt erbjudande till alla Loxodontas medarbetare.

Vi håller i projektet från A till Ö och tar ansvar för hela installationen till färdiginstallerad box.
Samtliga installationer utförs av certifierade, specialliserade elektriker. Laddboxen klarar alla de tekniska krav och säkerhetsnormer som Elsäkerhetsverket kräver för laddning av elfordon.

Erbjudande:  7.800 kr ink moms efter grönt teknik avdrag.

För att teckna dig för erbjudandet fyll i formuläret nedan så installera vi snabbt hemma hos dig

Effektiv, Estetisk -

Zaptec Go är en av marknadens minsta laddbox som passar samtliga bilmodeller i Europa.

Laddboxen klarar alla de tekniska krav och säkerhetsnormer som Elsäkerhetsverket kräver.

 

Energismart!

Detta ingår i erbjudandet:

 • Laddbox Zaptec Go 3-fas 16A (laddeffekt upp till 11 kW) med ett typ2 uttag
 • Lastbalansering Enegic för att skydda huvudsäkringar (kräver WIFI uppkoppling)
 • Inkoppling i elcentral
 • Branschenligt EV-Test
 • 10m installationskabel, (80 kr/m utöver 10m)
 • Installation av personskyddsautomat i befintlig elcentral eller intill befintlig elcentral
 • Rådgivning och rekommendation innan installation
 • Tillgång till support via E-Mobility.
 • Tillgång till app för styrning av laddbox. Laddboxen kopplas upp via Wifi eller 4G.

Erbjudande: 7.800 kr ink moms efter grönt teknik avdrag.

 

Tillval

 • Laddkabel typ2-typ2 16A 11kW 5 m – 1 200 kr
 • Laddkabel typ2-typ2 16A 11kW 7m – 1 400 kr
 • Kabelhållare – 399 kr

 

Beställ laddboxen här

Grönt teknikavdrag

Regeringens satsning på grön teknik ger idag privatpersoner möjligheten att få avdrag på sin investering. Detta gäller bland annat system för egenproducerad el med solceller, där man kan få upp till 20 % avdrag på kostnaden för arbete och material. Vad gäller lagring av egenproducerad el och elbilsladdare så ges ett avdrag på 50%. Observera att tex resor och projektering inte omfattas av avdraget. Tänk på att ditt skatteavdrag inte kan överstiga den mängd skatt du betalt på ett år och att man inte har rätt till mer än
50 000 kr/person/år.

Kontakta mig vid frågor

Vi är  glada över att ha fått det här förtroendet från Loxodontagruppen. Vårt erbjudande är riktigt vasst och produkten en av de bästa på marknaden för elbilsladdning. Som innovativ It-koncern tror vi att ni kommer uppskatta produkten och de tjänster som finns kopplade i laddboxen.  Jag och alla mina kollegor står redo för att ”ladda upp” Loxodontagruppen.
Kontakta mig vid frågor Maja Pettersson, projektledare för solenergi på E-Mobility. maja.pettersson@hyemob.se   072-601 23 93

Helhetsleverantör för dig

Vi på E-mobility var en av de första aktörerna att erbjuda smarta laddningslösningar för fordon. Vi är ett team av experter inom elinstallationer, laddningslösningar och solenergianläggningar. Våra kunder får hjälp att göra sina fastigheter och fordonslösningar energieffektiva. Vi är också kunniga på solenergi och gör många kombinerade installationer med sol och laddningslösningar. Det ger både minskade energikostnader och är samtidigt en viktig del i den gröna omställningen.