Vill du ladda elbil enkelt och smidigt? Letar du efter en praktisk och effektiv laddstation? Låt oss på E-Mobility hjälpa dig! Vi har lång erfarenhet av smarta lösningar för bostadsrättsföreningar, företag, parkeringsbolag och privatpersoner. Tveka inte att kontakta oss om du till exempel har frågor om hur du kan ladda din elbil på ett enkelt sätt eller kostnaden för att ladda din elbil hemma.

Elbilens popularitet har växt på senare år och många börjar få upp ögonen för alla fördelar med den här sortens fordon. De är nämligen inte bara miljövänliga utan även bekväma att köra med och sparar pengar åt ägaren på lång sikt.

Funderar du på att skaffa elbil? Vi rekommenderar att du tar reda på vilka möjligheter du har att ladda elbilen innan du gör ditt köp. Kan du till exempel sköta laddningen där du bor? Det här är inte en självklarhet vare sig för bostadsrättsinnehavare eller hyresgäster eftersom deras elanläggningar måste klara av den ökade belastningen som det innebär att ladda elbilar.

Varför ladda elbil via laddstation?

Det finns olika sätt att ladda sin elbil, antingen via vägguttaget där hemma eller via en laddbox. Att ladda elbilen i ett vanligt uttag bör ses som en nödlösning eftersom det inte är anpassat för en så pass stor belastning som en elbil medför under längre tidsperioder.

En av fördelarna med att ladda sin elbil via laddstation är att det kan göras med högre effekt vilket ökar hastigheten på laddningen i jämförelse med ett vanligt vägguttag. Du kan ladda elbilen med olika effekter och ju högre effekt desto snabbare går laddningen. Tänk på att en laddstation med kapacitet att ladda med hög effekt ofta kostar lite mer att köpa.

Varför ladda elbil via laddstation?

Det finns olika sätt att ladda en elbil, antingen via vägguttaget där hemma eller via en laddbox. Att ladda elbilen i ett vanligt uttag bör ses som en nödlösning eftersom det inte är anpassat för en så pass stor belastning som en elbil medför under längre tidsperioder.

En av fördelarna med att ladda elbil via laddstation är att det kan göras med högre effekt vilket ökar hastigheten på laddningen i jämförelse med ett vanligt vägguttag. Du kan ladda elbil med olika effekter och ju högre man använder desto snabbare går laddningen. Tänk på att en laddstation med kapacitet att ladda med hög effekt ofta kostar lite mer att köpa.

Försäljning
Vi erbjuder teknisk rådgivning i samband med försäljning. Våra rådgivare har hög kompetens inom tekniken och är med under hela projektet.
Design
Vi tar fram rätt lösning till er och designar en lösning efter möjligheter samt behov.
Installation
Vi tillhandahåller komplett installation som utförs av våra certifierade elektriker.
Support/sevice
Med hjälp av smarta verktyg notifierar vi er om fel uppstår. Vårt kundcenter finns tillgängligt via telefon och mail.

Här finns vi