Installera laddbox

Ska du installera laddbox i ditt hem eller i din bostadsrättsförening? Äger du ett parkeringsbolag och vill investera i klimatsmarta lösningar för elbilar? Vi på E-Mobility har stor erfarenhet av installationer för laddboxar och åtar oss uppdrag i Dalarna samt i angränsande landskap.

E-Mobility hjälper till att installera laddboxar åt bostadsrättsföreningar, företag, parkeringsbolag och privatpersoner.

Känner du dig osäker på om du ska installera en laddbox? Har du frågor kring installationen av laddboxar? E-Mobility är ett serviceinriktat företag som erbjuder teknisk rådgivning till dig som vill veta mer om detta.

Installation av laddboxar i samarbete med CTEK

Vårt företag är samarbetspartner med CTEK E-Mobility som är ett svenskt marknadsledande bolag när det gäller laddboxar för elbilar. I Sverige har vi en elsäkerhetslag som anger att det måste vara en behörig elektriker som installerar laddboxar. E-Mobilitys kunniga personal har behörighet och håller sig ständigt informerade om alla produkter från CTEK E-Mobility.

Vid installation av laddbox erbjuder vi Chargestorm Connected som är en smart laddbox med möjlighet till uppkoppling. Laddstationen är väldigt säker och är bland annat utrustad med inbyggd säkring och jordfelsbrytare. Om du vill ha kontroll över din elbils behov av laddning samt dess förbrukning så kan vi erbjuda Charge Portal från CTEK E-Mobility.

Att tänka på inför installation av laddboxar

Det finns olika sorters laddboxar på marknaden där en del kan installeras inomhus och andra utomhus under tak alternativt ute i det fria. Välj din laddbox efter vilken placering den ska få. Vi på E-Mobility hjälper dig gärna om du känner dig osäker.

Vi har samlat några råd som kan vara bra att ha i åtanke inför en installation av laddbox:

  • Bostadsrättsförening och företag – det är bostadsrättsföreningens styrelse som bestämmer om du får installera en laddstation eller inte. Be en elektriker undersöka vad fastigheten har för elsystem och se till att få en offert.
  • Fastighetsägare – se till att få markägarens tillstånd, undersök om du behöver bygglov och ta reda på var det finns elanslutning innan du låter någon installera en laddbox.
  • Villaägare – be en elektriker undersöka vad villan har för elsystem och se till att få en offert för produkt och installation.
Försäljning
Vi erbjuder teknisk rådgivning i samband med försäljning. Våra rådgivare har hög kompetens inom tekniken och är med under hela projektet.
Design
Vi tar fram rätt lösning till er och designar en lösning efter möjligheter samt behov.
Installation
Vi tillhandahåller komplett installation som utförs av våra certifierade elektriker.
Support/sevice
Med hjälp av smarta verktyg notifierar vi er om fel uppstår. Vårt kundcenter finns tillgängligt via telefon och mail.